Liebster-adward

2012-01-28 18:47:28   // This is my life! <3

Jag har fått en Liebster blog award av Carolina, tack snälla du! :)

Meningen med awarden är att man ska få fler besökare i och med att man får sin blogg presenterad av andra bloggare.

Liebster är ett tyskt ord som betyder "käraste"!

När man får utmärkelsen ska man göra följande:

1. Tacka den som gett dig utmärkelsen och länka!


2. Skriva ner de fem bloggar som man vill lämna awarden vidare till, och låta dem veta det genom att lämna en kommentar hos dem.


3. Till sist hoppas man att de utvalda vill lämna utmärkelsen vidare...


De fem som får denna Liebsteraward av mig är följande:
Tellan
Tove
Sophie
Sussi
Carolina


Det går ej att kommentera i tove & sophies bloggar
så om ni läser här så ser ni att ni fått en adward! :)

Hemklickat fråm H&M!

2012-01-28 17:59:23   // Shop til you drop!

Beställt idag så nu är det bara att vänta, så fina! ♥

Tips: Tv-serier!

2012-01-11 22:31:36   // Tips!

Min kompis Nina tyckte att det var förlänge sen jag skrev ett inlägg så slänger upp ett nu. Varsågod! ;)
Gått och funderat lite på vad inlägget skulle innehålla, haft tomt på "ideer" men så kom jag på det.
TV serier! Jag har helt gått och "snöat" in mig på dom.

Så har 3 tips här(2 är nya och en rätt gammal men ändå grym), som ni verkligen borde se.. alla tycker om olika. Men jag tycker iaf ni ska ge dom en chans :)


Såååå....

1. Grimm
(Har lånat lite info från tv.nu)

Nick Burkhardt arbetar som mordutredare i Oregon och har en besynnerlig hemlighet: han är ättling till en grupp jägare vid namn Grimm, som har till uppgift att stoppa spridningen av övernaturliga varelser i världen. Bröderna Grimm skrev sagor som barn har älskat i flera generationer. Men föreställ dig nu att skurkarna är verkliga, och att Nick är den enda som kan stoppa dem. Folksagor är inte berättelser... de är varningar.

2. Ghost Whisperer(hittade ingen bra trailer till denna så lägger in ett avsnitt. Gammal serie som jag älskar)

Handlar om Melinda Gordon som kan se och prata med spöken. Hon bor med sin man Jim och äger en antikbutik i stan. Hon hjälper spökena att prata med sina nära/kära o reda ut saker. Sedan hjälper hon dom genom ljuset och gå över.3. Once upon a time.(Lånade info från kanal 5)

I Once Upon a Time får vi följa 29-åriga Emma Swan (Jennifer Morrison) som på sin födelsedag får besök av Henry, hennes biologiska son som hon gav upp för adoption. Naturligtvis gör hon vad varje vuxen skulle gjort och kör till hans hemstad, Story Brook, för att lämna honom. Det är här historien tar sin början.

Tiden står stilla i Story Brooks och invånarna är egentligen sagofigurer men vet inte om det själva utan har glömt sitt tidigare liv. Den enda som vet hur det ligger till är Henry och den enda som kan bryta förbannelsen är Emma, Snövits dotter.

Tyvärr tror ingen på Henry förrän Emma bestämmer sig för att stanna och ta kampen mot hans adoptivmamma – borgmästare i staden men även den elaka drottningen som kastat förbannelsen över staden.

 
Den sistnämda serien började jag faktist se igår, såg två avsnitt o nu ska jag se ett till innan det är dags att krypa ner i sängen.

Föressten idag så fick jag massa euro i dricks av en gäst så när jag slutade för dagen så gick jag förbi forex o växlade in dom, blev 141 kr och med dom i börsen så skulle jag bara kolla in gina tricots rea snabbt men kom ut därifrån med en hel påse.
14 kr(av mina egna pengar) betalade jag för den.

Fick med mig en rosa klänning, svart halsduk+mössa och 2 par trosor, DET KALLAR JAG FÖR ETT KAP! :D

Såg att jag fått många kommentarer i föregående inlägg, tack vad roligt! :) Ska svara på dom imorrn el ngt. Kram på er sötnosar ♥


Godnatt!